Projects per year
Organisation profile
Fingerprint
Collaborations and top research areas from the last five years
Profiles
-
Susanne Bryngelsson
- Faculty of Natural Science - Adjunct Senior Lecturer Food and meal science
- Centrum för Mat Hälsa och Handel Högskolan Kristianstad (FOHRK)
- Department of Food and Meal Science
- Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Person: Researcher
-
Stina-Mina Ehn Börjesson
- Faculty of Natural Science - Senior Lecturer Microbiology
- Centrum för Mat Hälsa och Handel Högskolan Kristianstad (FOHRK)
- Department of Food and Meal Science
- Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Person: Researcher
-
Food and Drinks for Seniors / Mat och dryck för seniorer
Stading, M. (PI), Wendin, K. (Researcher) & Forsberg, S. (Researcher)
24-12-01 → 26-12-01
Project: Research
-
MAS: The Malnutrition Awareness Scale for community-dwelling older adults:
Rothenberg, E. (PI), McGreevy, J. (Researcher), Forsberg, S. (Researcher) & Westergren, A. (Researcher)
24-02-01 → 25-07-31
Project: Research
File -
FRAMTIDENS FISKEHAMN - hållbart nyttjande av Östersjöns silver
Nordberg Karlsson, E. (PI), Lundin, M. (Project coordinator), Adlercreutz, P. (Researcher), Tullberg, C. (Researcher), Ohlin, C. (CoI), Larsson, J. (Researcher), Tschernij, V. (Researcher), Olsson, V. (Researcher) & Johansson, M. (Researcher)
23-12-01 → 26-11-30
Project: Research
-
Att synliggöra det osynliga: Läsloggar som verktyg för analys av jämställdhetsnormer i hemmet
Höijer, K., Bryntorp, A., Edvardsson, J. & Scazzocchio, A., 2025, (Submitted) In: Educare.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
-
DO DIETITIANS REQUIRE TAILORED ESPEN GUIDELINES? INSIGHTS FROM A EUROPEAN SURVEY
Rothenberg, E. & U. Olsen, S., 2025-Sept-13.Research output: Contribution to conference › Abstract › peer-review
Open AccessFile -
Fiction, book talk and reading logs: a way to discuss gender equality
Höijer, K., Bryntorp, A., Scazzocchio, A. & Edvardsson, J., 2025-Mar-06.Research output: Contribution to conference › Poster › peer-review
Activities
-
Nära och näringsrikt: kött och fisk från Skåne
Olsson, V. (Speaker)
2025-Mar-26Activity: Talk or presentation › Public lecture/debate/seminar
-
Livsmedel i kristid - är vi beredda?
Malm, H. (Speaker), Olsson, V. (Speaker) & Nyberg, M. (Speaker)
2025-Mar-04Activity: Talk or presentation › Public lecture/debate/seminar
-
Närproducerade proteinkällor från hav, sjö, åker och skog
Olsson, V. (Speaker)
2025-Feb-03Activity: Talk or presentation › Public lecture/debate/seminar
Press/Media
-
Hur kan vi skapa mat som räddar planeten och är god?
25-06-09
1 Media contribution
Press/Media: Newspaper
-
Intervjuad till artikel "Ny studie: Ämnena kan skydda mot 19 olika cancerformer" på Aftonbladet
24-11-13
1 Media contribution
Press/Media: Newspaper
-
Expertutlåtande kring en forskningsstudie om sockerkonsumtion. Vetenskapsnyheterna P1.
24-11-01
1 Media contribution
Press/Media: Radio
Student theses
-
Food Allergy in Hospital from the Patient Perspective: taking a Mixed Methods approach to understand Foodservice Management
Neff, M. (Author), Rothenberg, E. (Supervisor) & Wendin, K. (Examiner), 2019-Feb-04Student thesis: Master, two years
File -
Påverkar konsumenters kunskapsgrad acceptansen av en ny livsmedelsteknik?: En studie med fokus på högtrycksbehandlad skivad skinka
Gauffin, M. (Author) & Strömgren, A. (Author), Olsson, V. (Supervisor), Ekstrand, B. (Supervisor) & Wendin, K. (Examiner), 2024-JunStudent thesis: Bachelor
File -
Sensory attributes of seaweed: Effects of fat and cultivation
Johansson, M. (Author), Wendin, K. (Supervisor) & Rothenberg, E. (Examiner), 2021-DecStudent thesis: Master, two years
File