Projects per year
Collaborations and top research areas from the last five years
Projects
- 1 Active
-
OptiKK: Optimering av metoder för att frysa och tina kött - kvalitet och kostnader i fokus
Olsson, V. (PI), Numminen, E. (Researcher), Ekstrand, B. (Researcher), Lundin, Å. (Researcher), Johansson, M. (Researcher) & Wendin, K. (Researcher)
22-12-01 → 26-11-30
Project: Research
Research output
- 1 Article
-
Forskare tar temp på tinat kött
Olsson, V., Lundin, Å. & Ekstrand, B., 2023-Jun-13, Kött & Chark, 6, p. 20-22 3 p.Research output: Contribution to specialist publication › Article
Activities
- 1 Organising a conference, workshop, ...
-
13th International Conference on Culinary Arts and Sciences
Wendin, K. (Organiser), Lundin, Å. (Chair), Nyberg, M. (Organiser), Sepp, H. (Organiser), Olsson, V. (Organiser), Bryngelsson, S. (Organiser), Forsberg, S. (Organiser), Ehn Börjesson, S.-M. (Organiser), Höijer, K. (Organiser) & Calvén, A. (Organiser)
2024Activity: Participating in or organising an event › Organising a conference, workshop, ...
Press/Media
-
Sara ska utse hela Sveriges bästa korv: "Det är jätteroligt"
Olsson, V., Johansson, M. & Lundin, Å.
24-09-18
1 Media contribution
Press/Media: Newspaper
-
Morgonen i P4 Kristianstad - Om jurybedömmningarna inför charkSM 2024
Olsson, V., Johansson, M. & Lundin, Å.
24-09-17
1 Media contribution
Press/Media: Radio