Aktiviteter per år
Aktiviteter
- 34 resultat
Sökresultat
-
The ontogeny of insect-food disgust An evolutionary exploration of the emotional responses to insects as food in Western societies
Wendin, K. (Biträdande handledare)
2024Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Investigating the performance of Micro-Python and C on ESP32 Power Consumption
Sodhro, A. H. (Huvudhandledare)
2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Yocto and Docker-Facilitating Development and Testing of Edge Device Systems: Reducing Cost and Complexity by Virtualization and Containerization
Sodhro, A. H. (Huvudhandledare)
2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Preliminary BLE positioning
Sodhro, A. H. (Huvudhandledare)
2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Cross-platform Frameworks for Mobile Development for Axis Communications Audio Products
Sodhro, A. H. (Huvudhandledare)
2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Graph-Based Theory: An Investigation into Representing and Understanding Complex Data Relationships - A Case study from Volvo Cars by Fizza Zeeshan and Muhammad Muaz Khan
Sennersten, C. (Huvudhandledare)
2023-jan.-01 → 2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Bioacoustic Classification of Bumblebee Species using Random Forests and Support Vector Machines by Sam Hurenkamp and Ramin Darudi
Sennersten, C. (Huvudhandledare)
2023-jan.-01 → 2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
A Comparative Analysis of Pandas and Apache Spark DataFrames by Meron Habtemichael and Md Masudul Islam
Sennersten, C. (Huvudhandledare)
2023-jan.-01 → 2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Human-Computer Interaction associated with Decisions in Graphical Interfaces by Aimah Durrani and David Håkansson
Sennersten, C. (Examinator)
2023-jan.-01 → 2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Participatory Design in GUI Creation by Niklas Ling and Quang Nguyen
Sennersten, C. (Huvudhandledare)
2023-jan.-01 → 2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Developing sustainable food infrastructure on the Skåneleden: How do they facilitate seasonal and sustainable food experiences on the Skåne Trail?
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2023Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Integration of food printing in households: understanding the potential of a 3D food printer
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2023Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Developing sustainable food infrastructure on the Skåneleden: How do they facilitate seasonal and sustainable food experiences on the Skåne Trail?
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2023Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Bioacoustic Classification of Bumblebee Species using Random Forest and Support Vector Machines
Sennersten, C. (Examinator)
2022-okt.-01 → 2023-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Cloud Hypervisor-A Comprehensive look at Attack Prevention and Detection Techniques
Sodhro, A. H. (Huvudhandledare)
2022-juni-15Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Sidoströmshydrolys för biologisk fosforavskiljning i Klippans kommun – En utvärdering av metoden.
Kängsepp, P. (Huvudhandledare), Silvegren, M. (Huvudhandledare) & Trobro, S. (Examinator)
2022-juniAktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Linking Developer Experience with Lambda and Smart Pointer Usage
Sodhro, A. H. (Huvudhandledare)
2022-mars-01 → 2022-juni-30Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Performance Comparison in Java Reactive Frameworks
Sodhro, A. H. (Huvudhandledare)
2022-mars-01 → 2022-juni-30Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Development of French pastries based on heritage cereals
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2022Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Food for outdoor recreation: How do consumers choose their meals
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2022Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Development of innovative and sustainable products based on algae
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2022Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Effekter av stora herbivora andfåglar i akvatiska ekosystem
Elmberg, J. (Biträdande handledare), Gunnarsson, G. (Huvudhandledare), Söderquist, P. (Biträdande handledare) & Waldenström, J. (Biträdande handledare)
2021-apr. → 2025Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Flood risk forecast via data analysis.
Wang, Q. (Huvudhandledare)
2021-jan.-01 → 2023-jan.-30Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Heritage Cereals Product development
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2021Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Heritage Cereals Product development
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2021Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Development of Fingerfood recipes for meals for home usage among older people with eating disabilities
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2021Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Fingerfoods; development of in-between meals recipes for home usage among older adults with eating disabilities
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2021Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
The effects of soy protein isolate, whey protein concentrate and fat on structure and sensory properties of flatbread
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2020Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Saliva secretion and swallowing - impact of different types of foods and drinks
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2019Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Scientific methods for integrating expert knowledge in Bayesian models
Elmberg, J. (Biträdande handledare)
2019 → 2024Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
Saliva secretion and swallowing - impact of different types of foods and drinks
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2019Aktivitet: Examination och handledning › Handledning
-
-
-
Food for Elderly With Dysphagia”, BSc and “Sensory design of easy-to-chew food for elderly – Ingredients and manufacturing with focus on meat and carrot
Wendin, K. (Huvudhandledare)
2006Aktivitet: Examination och handledning › Handledning