Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/ Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Högskolan Kristianstad
Fakulteten för naturvetenskap
Översikt
Fingeravtryck
Nätverk
Profiler
(10)
Projekt
(2)
Publikationer
(422)
Aktiviteter
(5)
Press/ Media
(1)
Examensarbeten
(2)
Forskningsresultat
Forskningsoutput per år
1991
2015
2016
2017
2018
2019
2021
2022
2023
144
Artikel
72
Övriga bidrag
42
Muntlig presentation
40
Poster
124
Mer
36
Kapitel i bok
25
Sammanfattning
21
Rapport
17
Arbetsdokument
9
Artikel, review
6
Bok
4
Antologi
2
Kommentar/debatt
2
Litteraturrecension
2
Doktorsavhandling
Forskningsoutput per år
Forskningsoutput per år
4 resultat
Publikation år, titel
(fallande)
Publikation år, titel
(stigande)
Titel
Typ
Filter
Antologi
Sökresultat
2019
Didaktik för hem- och konsumentkunskap
Hjälmeskog, K. (red.)
&
Höijer, K. (red.)
,
2019
,
1 red.
Malmö:
Gleerups Utbildning AB
.
Forskningsoutput
:
Bok/rapport
›
Antologi
2018
Mat och måltidsteknik för ett hälsosamt och oberoende åldrande
Wendin, K. (red.)
&
Blucher, A. (red.)
,
2018
, Kristianstad:
Kristianstad University Press
.
74 s.
(Kristianstad University Press; nr. 2018:10)
Forskningsoutput
:
Bok/rapport
›
Antologi
Öppen tillgång
Fil
5
Nedladdningar (Pure)
2016
Aktivt åldrande – individuellt anpassade måltidslösningar för hälsa och livskvalitet hos äldre: slutrapport
Wendin, K. (red.)
,
2016
, (SP Rapport; nr. 2016:97)
Forskningsoutput
:
Bok/rapport
›
Antologi
Öppen tillgång
Fil
meals (menu)
100%
quality of life
67%
food distribution programs
48%
markets
39%
waste management
36%
6
Nedladdningar (Pure)
2015
Mat och hälsa: en klinisk handbok
Cederholm, T. (red.)
&
Rothenberg, E. (red.)
,
2015
, Lund:
Studentlitteratur AB
.
Forskningsoutput
:
Bok/rapport
›
Antologi