Projekt per år
Personlig profil
Forskning
Forskar på potentiella sjukdomsframkallande bakterier i havsmiljöer och hur dessa påverkas av yttre faktorer, så som temperaturförändringar. Forskningen bedrivs i samarbete med forskare vid Sven Lovéns Center för Marina Vetenskaper vid Göteborgs Universitet.
Undervisning
Jag undervisar i mikrobiologi, cellbiologi och immunologi med inriktning på medicin.
Expertis relaterad till FN:s globala mål för hållbar utveckling (SDG:er)
2015 godkände FN:s medlemsstater 17 globala mål för en hållbar utveckling (SDG:er), för att utrota fattigdomen, skydda planeten och garantera framgång för alla. Denna personens arbete bidrar till följande SDG(:er):
Utbildning / akademisk kvalifikation
Fil. Dr.
Nationell ämneskategori
- Biologi (106)
Fingeravtryck
- 1 Liknande profiler
Samarbeten och ledande forskningsområden under de senaste fem åren
Projekt
- 1 Aktiv
-
Establish prediction methods targeting sensory for complex, high value Swedish sustainable products with the case of white wine, sparkling wine, and Black Caviar
Wendin, K. (Projektledare), Mårtensson, L. (Forskare), Djerf, H. (Forskare), Collin, B. (Forskare), Johansson, M. (Forskare), Minaea, M. (Forskare), Forsberg, S. (Forskare), Hultman, J. (Forskare), Stenberg, J. (Forskare), Welinder, A. (Forskare), Åhrberg, F. (Col), Ranta, T. (Col) & Albin, R. (Col)
22-12-15 → 25-12-15
Projekt: Forskning
-
Senses and Swedish Wines Experienced at Different Temperatures
Wendin, K., Djerf, H., Collin, B., Johansson, M., Åhrberg, F., Albin, R. & Mårtensson, L., 2025-mars-27.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Poster › Peer review
-
Sjuksköterskestudenters förmåga att fånga upp och bemöta subtila och tydliga uttryck för oro och bekymmer under samtalsträning: En tvärsnittsstudie
Collin, B., Lejon, A., Laustsen, C. E., Sjöberg, M., Sundler, A. J. & Beck, I., 2025-apr.-09, 4 red. Kristianstad: Kristianstad University Press. (Hälsa i samverkan; nr. 4)Forskningsoutput: Bok/rapport › Rapport
Öppen tillgångFil27 Nedladdningar (Pure) -
Sensory and chemical evaluations as a valuable tool for producers retailers, and consumers: The experience of white wine, sparkling white wine and black caviar produced in Sweden
Mårtensson, L., Wendin, K., Djerf, H., Hultman, J., Stenberg, J., Minaea, M., Collin, B., Forsberg, S., Welinder, A., Johansson, M., Albin, R., Åhrberg, F., Bauer, C. & Ranta, T., 2024-juni-18.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Muntlig presentation › Peer review
-
Sensory experience of wine: a matter of temperature
Wendin, K., Djerf, H., Collin, B., Johansson, M., Åhrberg, F., Albin, R. & Mårtensson, L., 2024-sep.-10, s. 1. 1 s.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Poster › Peer review
Öppen tillgångFil4 Nedladdningar (Pure) -
Swedish Wine and Black Caviar: A Sustainable High-Quality Experience Focusing the Future
Wendin, K., Mårtensson, L., Djerf, H., Hultman, J., Stenberg, J., Minaea, M., Collin, B., Forsberg, S., Welinder, A., Johansson, M., Albin, R., Åhrberg, F., Bauer, C. & Ranta, T., 2024-dec.-27, s. 27-27. 1 s.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Sammanfattning (abstract) › Peer review