Projekt per år
Samarbeten och ledande forskningsområden under de senaste fem åren
Aktuellt externt samarbete. Visa detaljer genom att klicka på punkterna eller
Projekt
- 1 Aktiv
-
OptiKK: Optimering av metoder för att frysa och tina kött - kvalitet och kostnader i fokus
Olsson, V. (PI), Numminen, E. (Forskare), Ekstrand, B. (Forskare), Lundin, Å. (Forskare), Johansson, M. (Forskare) & Wendin, K. (Forskare)
22-12-01 → 26-11-30
Projekt: Forskning
-
How gastronomy is used in the context of public meals: a scoping review
Bryngelsson, S., Ehn Börjesson, S.-M., Ekstrand, B., Forsberg, S., Nyberg, M., Olsson, V., Rothenberg, E., Sonestedt, E. & Wendin, K., 2024-juni.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Poster › Peer review
Fil11 Nedladdningar (Pure) -
Industrial thawing methods: meat quality and willingness to pay
Numminen, E., Johansson, M., Ekstrand, B., Sällberg, H., Wendin, K. & Olsson, V., 2024.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Sammanfattning (abstract) › Peer review
-
Forskare tar temp på tinat kött
Olsson, V., Lundin, Å. & Ekstrand, B., 2023-juni-13, Kött & Chark, 6, s. 20-22 3 s.Forskningsoutput: Bidrag till specialistpublikation › Artikel
-
Taste is king: en analys av köttets smak, textur och fettoxidationsprodukter
Olsson, V. & Ekstrand, B., 2023.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Muntlig presentation