Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/ Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Kontakta forskare
Hanna Sepp
Universitetslektor i mat- och måltidsvetenskap
,
Fakulteten för naturvetenskap
Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
h-index
517
Citeringar
8
h-index
Beräknat baserat på antal publikationer som lagrats i Pure och citeringar från Scopus
2001
2020
Forskningsoutput per år
Översikt
Fingeravtryck
Nätverk
Projekt
(1)
Publikationer
(41)
Aktiviteter
(1)
Liknande profiler
(6)
Handlett arbete
(56)
Publikationer
Forskningsoutput per år
2001
2013
2015
2016
2020
15
Artikel
7
Poster
7
Övriga bidrag
3
Rapport
9
Mer
2
Bok
2
Sammanfattning (abstract)
2
Arbetsdokument
1
Kapitel i bok
1
Muntlig presentation
1
Doktorsavhandling
Forskningsoutput per år
Forskningsoutput per år
2 resultat
Publikation år, titel
(fallande)
Publikation år, titel
(stigande)
Titel
Typ
Filter
Arbetsdokument
Sökresultat
2013
Aspects of cooking in food and meal science
Brunosson, A., Bryntorp, A.,
Nyberg, M.
,
Olsson, V.
,
Sepp, H.
&
Wendin, K.
,
2013
,
s. 206-210
.
4 s.
Forskningsoutput
:
Konferensbidrag
›
Arbetsdokument (paper)
Öppen tillgång
Fil
Communicative Activities
100%
Cultural Activities
100%
Food Science
100%
Food nutrition
100%
Nutrition
100%
610
Nedladdningar (Pure)
2009
Verksamhetsförlagd utbildning i Hem- och konsumentkunskap (HK): Nosabyprojektet
Sepp, H.
& Axelsson, A.,
2009
.
Forskningsoutput
:
Konferensbidrag
›
Arbetsdokument (paper)