Projekt per år
Personlig profil
Utbildning / akademisk kvalifikation
Fil. kand., Yrkeslärarutbildning, Lärarhögskolan i Stockholm
Tilldelningsdatum: 2002-maj-31
Fil. kand., Produktutveckling av nya produkter för företaget Foodmark, Örebro University
Tilldelningsdatum: 1999-juni-01
Fingeravtryck
- 1 Liknande profiler
Samarbeten och ledande forskningsområden under de senaste fem åren
Projekt
- 2 Slutfört
-
Kristianstad Akademi som resurs för studenters lärande
Gerberich, J., Källström, L., Åhlander, M., Frisk, F. & Teljega, M.
22-08-29 → 23-05-05
Projekt: Högskolepedagogiska utvecklingsprojekt
Fil -
Insects as a Culinary and Sustainable Delicacy
Wendin, K., Olsson, V., Forsberg, S., Nyberg, M., Gerberich, J., Berg, J., Langton, M., Rask, S., Davidsson, F., Jönsson, I., Andersson, P., Josell, Å., Stuffe, S., Nilsson, U. & Cedergårdh, F.
18-01-02 → 20-01-30
Projekt: Forskning
-
The role of group dynamics and craft related educational skills in boosting creativity and innovation capacity in the kitchen
Gerberich, J. & Olsson, V., 2023.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Poster › Peer review
Fil -
Att integrera studenter från olika lärosäten i innovationssprinten Imagine skapar nya möjligheter till aktivt lärande
Braw, F., Gerberich, J., Olsson, V., Soutine, J. & Åhlander, M., 2022, Högskolepedagogisk debatt, 2022, 2, s. 22-35.Forskningsoutput: Bidrag till specialistpublikation › Artikel
Öppen tillgångFil10 Nedladdningar (Pure) -
Att integrera studenter från olika lärosäten i innovationssprinten Imagine skapar nya möjligheter till innovativt och aktivt lärande
Gerberich, J., Soutine, J. & Olsson, V., 2022-aug.-18.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Muntlig presentation › Peer review
-
Introducing mealworm as an ingredient in crisps and pâtés – sensory characterization and consumer liking
Wendin, K., Berg, J., Jönsson, K. I., Andersson, P., Birch, K., Davidsson, F., Gerberich, J., Rask, S. & Langton, M., 2021-sep.-21, I: Future Foods. 4, s. 100082 7 s.Forskningsoutput: Tidskriftsbidrag › Artikel › Peer review
Öppen tillgångFil8 Citeringar (Scopus)18 Nedladdningar (Pure) -
Mealworm (Tenebrio molitor) as a sustainable ingredient in crisps and pâtes. Sensory characterisation and consumer liking
Wendin, K., Berg, J., Jönsson, K. I., Andersson, P., Birch, K., Davidsson, F., Gerberich, J., Rask, S. & Langton, M., 2021.Forskningsoutput: Konferensbidrag › Poster
Öppen tillgångFil8 Nedladdningar (Pure)