Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/ Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Kontakta forskare
Karin Höijer
Senior Lecturer Food and meal science
,
Fakulteten för naturvetenskap
Merited teacher
,
Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
https://orcid.org/0000-0003-3948-5714
E-postadress
karin.hoijer
hkr
se
2013
2022
Forskningsoutput per år
Översikt
Fingeravtryck
Nätverk
Publikationer
(37)
Liknande profiler
(12)
Handlett arbete
(26)
Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.
Publikationer
Forskningsoutput per år
2013
2016
2018
2019
2022
2022
9
Muntlig presentation
7
Artikel
5
Rapport
5
Poster
11
Mer
4
Kapitel i bok
3
Övriga bidrag
2
Sammanfattning
1
Antologi
1
Arbetsdokument
Forskningsoutput per år
Forskningsoutput per år
3 resultat
Publikation år, titel
(fallande)
Publikation år, titel
(stigande)
Titel
Typ
Filter
Övriga bidrag
Sökresultat
2018
Nyanländas lärande – Grundskola åk 7–9 och Gymnasieskola Modul: Språk- och kunskapsutvecklande ämnesundervisning för nyanlända elever den första tiden. Del 7: Läsförståelse i alla ämnen: läsförståelse i alla ämnen (ämnesspecifik text: hem- och konsumentkunskap)
Karlsson, J.
,
Gerberich, J.
&
Höijer, K.
,
2018
, Stockholm
Forskningsoutput
:
Övriga bidrag
Språk- och kunskapsutvecklande ämnesundervisning för nyanlända elever den första tiden: Del 5. Att lyfta språket och ämneskunskaperna med hjälp av stöttning Del 7. Läsförståelse i alla ämnen
Höijer, K.
,
Karlsson, J.
&
Gerberich, J.
,
2018
, Stockholm
Forskningsoutput
:
Övriga bidrag
2013
Framtidens konsumenter: föredrag om avhandlingen Contested food vid Livsmedelsakademins matforskarnätverk den 4 december
Höijer, K.
,
2013
Forskningsoutput
:
Övriga bidrag