Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Kontakta forskare
Karin Wendin
Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
Prodekan
,
Fakulteten för naturvetenskap
Professor i mat- och måltidsvetenskap
,
Fakulteten för naturvetenskap
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
902
Citeringar
Källa: Scopus
18
h-Index
Beräknat baserat på antal publikationer som lagrats i Pure och citeringar från Scopus
1997
2022
Forskningsoutput per år
Översikt
Fingeravtryck
Nätverk
Publikationer
(160)
Liknande profiler
(6)
Handlett arbete
(29)
Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.
Forskningsresultat
Forskningsoutput per år
1997
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
902
Citeringar
18
h-Index
75
Artikel
28
Poster
18
Rapport
13
Muntlig presentation
26
Mer
13
Arbetsdokument
3
Sammanfattning
3
Artikel, review
2
Antologi
2
Bok
2
Kapitel i bok
1
Kapitel
Forskningsoutput per år
Forskningsoutput per år
2 resultat
Publikation år, titel
(fallande)
Publikation år, titel
(stigande)
Titel
Typ
Filter
Bok
Sökresultat
2017
Handbook on Sensory Analysis
Albinsson, B.
,
Wendin, K.
&
Åström, A.
,
2017
, Kristianstad:
Krsitianstad University
. (Kristianstad University Press; nr. 2017:9)
Forskningsoutput
:
Bok/rapport
›
Bok
Öppen tillgång
Fil
edition
100%
research facility
57%
university
50%
Sweden
46%
food
37%
2
Nedladdningar (Pure)
2013
Handbok i sensorisk analys
Albinsson, B.
,
Wendin, K.
&
Åström, A.
,
2013
, Göteborg:
SIK - Institutet för livsmedel och bioteknik
.
Forskningsoutput
:
Bok/rapport
›
Bok