Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Kontakta forskare
Karin Wendin
Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
Prodekan
,
Fakulteten för naturvetenskap
Professor i mat- och måltidsvetenskap
,
Fakulteten för naturvetenskap
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
902
Citeringar
Källa: Scopus
18
h-Index
Beräknat baserat på antal publikationer som lagrats i Pure och citeringar från Scopus
1997
2022
Forskningsoutput per år
Översikt
Fingeravtryck
Nätverk
Publikationer
(160)
Liknande profiler
(6)
Handlett arbete
(29)
Om du gjort några ändringar i Pure kommer de visas här snart.
Forskningsresultat
Forskningsoutput per år
1997
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
902
Citeringar
18
h-Index
75
Artikel
28
Poster
18
Rapport
13
Muntlig presentation
26
Mer
13
Arbetsdokument
3
Sammanfattning
3
Artikel, review
2
Antologi
2
Bok
2
Kapitel i bok
1
Kapitel
Forskningsoutput per år
Forskningsoutput per år
3 resultat
Publikation år, titel
(fallande)
Publikation år, titel
(stigande)
Titel
Typ
Filter
Sammanfattning
Sökresultat
2017
Mayonnaise processed for appealing sensory properties
Olsson, V.
,
Håkansson, A.
,
Forsberg, S.
,
Purhagen, J.
,
Svensson, T.
&
Wendin, K.
,
2017
,
s. 392
.
Forskningsoutput
:
Konferensbidrag
›
Sammanfattning
Öppen tillgång
Fil
mayonnaise
100%
rotors
81%
sensory properties
62%
Stator
60%
texture
40%
The effect of processing on sensory properties of mayonnaise
Olsson, V.
,
Håkansson, A.
,
Forsberg, S.
,
Purhagen, J.
,
Svensson, T.
&
Wendin, K.
,
2017
.
Forskningsoutput
:
Konferensbidrag
›
Sammanfattning
Öppen tillgång
Fil
mayonnaise
100%
rotors
81%
sensory properties
62%
Stator
60%
texture
48%
3
Nedladdningar (Pure)
2013
Develop Sensory Science from a tool in product development into a research subject at university level
Wendin, K.
,
Olsson, V.
,
Sepp, H.
,
Nyberg, M.
&
Agerhem, H.
,
2013
.
Forskningsoutput
:
Konferensbidrag
›
Sammanfattning