Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/ Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Fermentation of Swedish faba beans for foods with improved texture, flavour and nutritional properties
Langton, Maud
(Huvudhandledare)
Wendin, Karin
(Biträdande handledare)
Passoth, Volkmar
(Biträdande handledare)
Eriksson Rönisch, Hanna
(Biträdande handledare)
Zamaratskaia, Galia
(Biträdande handledare)
Mayers, Joshua
(Biträdande handledare)
Leong, Su-lin
(Biträdande handledare)
Östlund, Johanna
(Doktorand)
Fakulteten för naturvetenskap
Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK)
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Översikt
Projektinformation
Status
Pågående
Gällande start-/slutdatum
21-01-01
→
25-12-31
Visa alla
Visa färre