Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/ Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Marmorerad, mör och miljövänlig - jakten på det perfekta nötköttet
Karlsson, Anders
(PI)
Hessle, Anna
(Forskare)
Lindahl, Cecilia
(Forskare)
Olsson, Viktoria
(Forskare)
Woodhouse, Anna
(Forskare)
Fakulteten för naturvetenskap
Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK)
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
Översikt
Fingeravtryck
Publikationer
(1)
Projektinformation
Status
Slutfört
Gällande start-/slutdatum
18-12-01
→
24-06-01
Visa alla
Visa färre
Fingeravtryck
Utforska forskningsämnen som berörs av detta projekt. Dessa etiketter genereras baserat på underliggande ansökningar/anslag. Tillsammans bildar de ett unikt fingeravtryck.
Meat Quality
Keyphrases
100%
Dam Breed
Keyphrases
100%
Dairy Heifer
Keyphrases
100%
Semi-natural Grassland
Keyphrases
100%
Beef-on-dairy
Keyphrases
100%
Sire Breed
Keyphrases
100%
Dairy Heifers
Agricultural and Biological Sciences
100%
Breed
Agricultural and Biological Sciences
100%
Forskningsresultat
Forskningsoutput per år
2024
2024
2024
1
Artikel
Forskningsoutput per år
Forskningsoutput per år
Sire breed has a larger impact on sensory and technological meat quality than dam breed in beef-on-dairy heifers reared on forage and semi-natural grasslands
Drachmann, F. F.,
Olsson, V.
, Wallin, K., Jensen, N. F. H., Karlsson, A. H. & Therkildsen, M.,
2024-mars-16
,
I:
Livestock Science.
282
, 105453.
Forskningsoutput
:
Tidskriftsbidrag
›
Artikel
›
Peer review
Öppen tillgång
Fil
Semi-natural Grassland
100%
Meat Quality
100%
Dam Breed
100%
Dairy Heifer
100%
Sire Breed
100%
1
Citeringar (Scopus)
17
Nedladdningar (Pure)