• Återgå till huvudnavigering
  • Återgå till sök
  • Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem Högskolan Kristianstads forskningsportal Logo
    • Svenska
    • English
  • Hem
  • Profiler
  • Projekt
  • Publikationer
  • Dataset
  • Aktiviteter
  • Organisation
  • Priser
  • Press/ Media
  • Examensarbeten

Optimering av metoder för att frysa och tina kött - kvalitet och kostnader i fokus

  • Olsson, Viktoria (PI)
  • Numminen, Emil (Forskare)
  • Ekstrand, Bo (Forskare)
  • Lundin, Åsa (Forskare)
  • Johansson, Marcus (Forskare)
  • Wendin, Karin (Forskare)
  • Fakulteten för naturvetenskap
  • Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
  • Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
  • Fakulteten för ekonomi
  • Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK)
  • Översikt
  • Publikationer (1)
  • Press/ Media (1)
  • Examensarbeten (1)

Projektinformation

AkronymOptiKK
StatusPågående
Gällande start-/slutdatum22-12-01 → 26-11-30
Länkarhttps://www.hkr.se/nyheter/2024/fran-nedfrysning-till-konsument-ett-forskningsprojekt-for-kottets-framtid/
https://www.hkr.se/nyheter/2022/nu-ska-forskarna-fokusera-pa-hallbarare-kott-i-alla-led/
https://bth.diva-portal.org/smash/record.jsf?dswid=-4257&pid=diva2%3A1878733&c=2&searchType=UNDERGRADUATE&language=sv&query=&af=%5B%5D&aq=%5B%5B%7B%22freeText%22%3A%22joar%22%7D%5D%5D&aq2=%5B%5B%5D%5D&aqe=%5B%5D&noOfRows=50&sortOrder=author_sort_asc&sortOrder2=title_sort_asc&onlyFullText=false&sf=all
Visa alla
Visa färre

Nationell ämneskategori

  • Livsmedelsvetenskap (40103)
  • Företagsekonomi (50202)

Gå till projekt

  • https://www.hkr.se/nyheter/2024/fran-nedfrysning-till-konsument-ett-forskningsprojekt-for-kottets-framtid/

  • https://www.hkr.se/nyheter/2022/nu-ska-forskarna-fokusera-pa-hallbarare-kott-i-alla-led/

  • Examensarbete BTH

Forskningsresultat

  • 1 Sammanfattning (abstract)

Forskningsoutput per år

Forskningsoutput per år

  • Industrial thawing methods: meat quality and willingness to pay

    Numminen, E., Johansson, M., Ekstrand, B., Sällberg, H., Wendin, K. & Olsson, V., 2024.

    Forskningsoutput: Konferensbidrag › Sammanfattning (abstract) › Peer review

Tidningsurklipp

  • Hallå där! Viktoria Olsosn, hur var köttforskarkongressen?

    Olsson, V., Johansson, M. & Ekstrand, B.

    25-09-03

    1 Mediabidrag

    Press/media: Press/Media › Tidning

Examensarbeten

  • Påverkar konsumenters kunskapsgrad acceptansen av en ny livsmedelsteknik?: En studie med fokus på högtrycksbehandlad skivad skinka

    Gauffin, M. (Författare) & Strömgren, A. (Författare), Olsson, V. (Handledare), Ekstrand, B. (Handledare) & Wendin, K. (Examinator), 2024-juni

    Examensarbete: Kandidatexamen

    Fil
Högskolan Kristianstads forskningsportal Logo

Drivs av Pure, Scopus & Elsevier Fingerprint Engine™

‌Allt innehåll på denna webbplats: Copyright © 2025 Högskolan Kristianstads forskningsportal, dess licensgivare och bidragslämnare. Alla rättigheter förbehållna, inklusive rättigheter för text- och datautvinning, AI-träning och liknande teknologier. För allt Open Access-innehåll gäller de tillämpliga licensvillkoren.

Vi använder kakor för att förbättra och anpassa vår tjänst samt skräddarsy innehåll. Genom att fortsätta samtycker du till vår användning av kakor

Logga in i Pure

Högskolan Kristianstads forskningsportal datalagringspolicy

Tillgänglighetsredogörelse

Rapportera sårbarhe

Kontakta oss