Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/ Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Seaweed as a vehicle for nutrients in a circular food chain -innovative steps to accomplish a protein shift - CirkAlg
Undeland, Ingrid
(Projektledare)
Wendin, Karin
(Forskare)
Kollander, Barbro
(Forskare)
Pavia, Henrik
(Forskare)
Petersson, Karin
(Forskare)
Scheers, Nathalie
(Forskare)
Schönemyr, Pia
(Col)
Trigo, Joao Pedro
(Doktorand)
Stedt, Kristoffer
(Doktorand)
Fakulteten för naturvetenskap
Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK)
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Översikt
Projektinformation
Kort titel
CirkAlg
Status
Slutfört
Gällande start-/slutdatum
18-12-01
→
23-12-31
Visa alla
Visa färre
Nyckelord
Processvatten
Produktion
Alger
Tång
Cirkulär
Protein