Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/ Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Smaksensation både till vardag och fest - Användning av biprodukter för att producera välsmakande, klimatsmarta och hälsosamma köttprodukter från mule till svans.
Karlsson, Anders
(PI)
Friman, Johanna
(Forskare)
Hessle, Anna
(Forskare)
Olsson, Viktoria
(Forskare)
Johansson, Marcus
(Forskare)
Eriksson, Stefan
(Col)
Seing, Sara
(Col)
Fakulteten för naturvetenskap
Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK)
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Avdelningen för mat- och måltidsvetenskap
Översikt
Projektinformation
Status
Pågående
Gällande start-/slutdatum
22-12-01
→
25-11-30
Visa alla
Visa färre