Återgå till huvudnavigering
Återgå till sök
Gå direkt till huvudinnehållet
Högskolan Kristianstads forskningsportal Hem
Svenska
English
Hem
Profiler
Projekt
Publikationer
Dataset
Aktiviteter
Organisation
Priser
Press/ Media
Examensarbeten
Sök per experter, namn eller tillhörighet
Systematic and objective definitions of texture modified foods in nutritional treatments
Wendin, Karin
(Projektledare)
Stading, Mats
(Forskare)
Hall, Gunnar
(Forskare)
Ekberg, Olle
(Forskare)
Bulow, Margareta
(Forskare)
Rothenberg, Elisabet
(Forskare)
Fakulteten för naturvetenskap
Centre for Food Health and Retail at Kristianstad University (FOHRK)
Food and Meals in Everyday Life (MEAL)
Fakulteten för hälsovetenskap
Översikt
Projektinformation
Status
Slutfört
Gällande start-/slutdatum
08-07-01
→
09-12-31
Visa alla
Visa färre