Handbok i sensorisk analys

Berit Albinsson, Karin Wendin, Annika Åström

Forskningsoutput: Bok/rapportBok

Sammanfattning

Den första utgåvan av Birgit Lundgrens Handbok i Sensorisk Analys utkom 1981. Den har sedan dess blivit en klassiker inom sensoriska kretsar och i ordets verkliga bemärkelse blivit använd som just en handbok – en bok att hålla fast vid i alla typer av sensoriska sammanhang. Vi vill med denna uppdaterade nyutgåva beskriva de traditionella metoderna med dagens termer samt komplettera med några nya metoder.

OriginalspråkSvenska
UtgivningsortGöteborg
FörlagSIK - Institutet för livsmedel och bioteknik
ISBN (tryckt)91-7290-322-8
StatusPublicerad - 2013

Nationell ämneskategori

  • Livsmedelsteknik (21101)

Nyckelord

  • analys
  • livsmedel
  • sensorik
  • undersökning

Citera det här