Insekter som en kulinarisk delikatess: enkla recept för frukost, fika och fest – för dig som vågar prova på mat med insekter

Johanna Gerberich, Karin Wendin, Viktoria Olsson, Maria Nyberg, Karina Birch, Sarah Forsberg, K. Ingemar Jönsson, Fanny Cedergaardh, Fredrik Davidsson, Maud Langton, Johan Berg, Sofia Stuffe, Åsa Josell, Peter Andersson, Susanne Rask

Forskningsoutput: Bok/rapportRapport

Sammanfattning

Att äta insekter är egentligen inte något märkligt. I alla fall inte sett ur ett internationellt perspektiv. De flesta av världens olika kulturer har insekter i sin kost och det finns fler än 2000 ätbara insektsarter.

OriginalspråkSvenska
Utgivningsorttad
ISBN (elektroniskt)978-91-87973-49-9
StatusPublicerad - 2020

Nationell ämneskategori

  • Livsmedelsvetenskap (40103)

Nyckelord

  • recept insekter

Citera det här