Verksamhetsberättelse Mat- och Måltidsvetenskap 2018

Forskningsoutput: Bok/rapportRapport

Sammanfattning

Året inleddes med en ny organisation för Högskolan Kristianstad och bildandetav fyra nya fakulteter. Avdelningen för Mat- och måltidsvetenskapingår numera i Fakulteten för Naturvetenskap tillsammans med avdelningenför Datavetenskap och avdelningen för Miljö och biologi. Det varinte bara för HKR som det gångna året innebar organisatoriska förändringarutan även för vår avdelning.Bitte Müller Hansen gick i pension efter nästan tio år som programansvarigför Gastronomiprogrammet och avdelningschef. Bitte har betytt oerhörtmycket för utveckling av programmet och har lagt ner stort engagemangi såväl utbildningen, som i sina kontakter med studenter och medarbetsmarknaden.

OriginalspråkSvenska
UtgivningsortKristianstad
FörlagKristianstad University Press
ISBN (tryckt)978-91-87973-38-3
StatusPublicerad - 2019

Nationell ämneskategori

  • Livsmedelsteknik (21101)

Nyckelord

  • verksamhetsberättelse mat måltid 2019

Citera det här