Verksamhetsberättelse Mat- och måltidsvetenskap 2020

Forskningsoutput: Bok/rapportRapport

4 Nedladdningar (Pure)

Sammanfattning

Denna upplaga av mat- och måltidsvetenskaps verksamhetsberättelse sammanfattar händelser och utveckling av ämnesområdet vid Högskolan Kristianstad under 2020. Få kunde väl ana vad som väntade när vi inledde år 2020 – det blev ett år där mycket sattes på sin spets och som krävde stora och snabba krav på anpassningar, digital utveckling och flexibilitet för både lärare och studenter. Trots dessa utmaningar blev detta åter ett år där alla medarbetare på avdelningen bidrog till att arbeta för visionen att vi ska ha en ledande position för framtidens mat och måltider genom attraktiva utbildningar, framgångsrik forskning och aktiv samverkan.

OriginalspråkSvenska
ISBN (elektroniskt)978-91-87973-57-4
StatusPublicerad - 2021

Publikationsserier

NamnKristianstad University Press

Nationell ämneskategori

  • Samhällsvetenskap (5)
  • Naturvetenskap (1)
  • Livsmedelsvetenskap (40103)

Citera det här